Historiaa

Six-Cap Oy on perustettu vuonna 1999-2000 tällöin toiminta keskittyi liike ja mainoslahjoihin, lähinnä lippalakit ja asusteet, josta myös yhtiön nimi viittaa. Vuosien varrella yritys on kuitenkin keskittynyt vesillä liikkumiseen tarvittavien turvallisuus tuotteiden myyntiin. Tavoitteenamme on tarjota kuluttajille turvallisia ja testattuja tuotteita. Olemme mukana kehittämässä Stormforce pelastusliivejä yhteistyössä Englannissa sijaitseva maailman suurimman pelastusliivien valmistajan kanssa, tästä yhteistyöstä on syntynyt erittäin suosittu mallisto joka kattaa kaikki veneilijän tarpeet. Kaikki Stormforce pelastusliivit ovat läpäisseet vaativan ISO 12402 luokituksen, valitsetpa minkä tahansa tuotteen voit olla varma että se on myös turvallinen käyttää. Turvallisuuden lisäksi myös käyttömukavuuteen on panostettu, siksi kaikissa Stormforce liiveissä on mm. Neopreeni niskapehmike ja kelluketta suojaava Cordura ® vaippa vakiona, lisäksi varastoimme kaikki huoltotarvikkeet jotka liivien lisäksi on helppo tilata www.pelastusliivi.fi verkkokaupastamme, nämä ovat ominaisuuksia jotka ovat nostaneet Stormforce paukkuliivit myyntitilastojen kärkeen.

Vuonna 2009 aloitimme yhteystyön Euroopan suurimman pelastuspukuvalmistajan URSUK Oy,n kanssa. Yhteistyön tarkoitus on kehittää pelastuspukuja kylmissä vesissä liikkuvan tarpeisiin. Palautteiden mukaan suurin este pelastuspuvun käytöille on mainittu mm raskas ja hankala pukeutuminen, raskas liikkuminen, hiostava ym. Siksi lähdimme kehittämään pukuja joissa on kiinnitetty erityistä huomiota materiaalien keveyteen, helppoon pukeutumiseen sekä lisäksi myös ulkonäköön. Yhteystyön tuloksena Stormforce One puku valittiin vuoden veneilytuotteeksi vuoden 2012 Venemessuilla, puku otti murskavoiton saaden noin 33% kaikista äänistä. Tällä hetkellä voimme tarjota yksi ja kaksi osasia pukuja joko GoreTex tai 4TEX materiaalista, kaikki puvut valmistetaan 100% Suomessa, näin voimme myös palvella mahdollisissa huolto ja korjaus tarpeissa.

Vuonna 2011 teimme sopimuksen XS-RIB veneiden maahantuonnista Englannissa sijaitsevan Barnet Marine Centre LTD,n kanssa. Yhtiö valmistaa RIB veneitä vain tilauksesta, tällä tavalla asiakkaiden toiveet pystytään täyttämään lähes 100% . XS-RIB veneiden maine on vahva, puhutaan että runko kestää kaikki minkä luonto voi keksiä, paitsi karikot…hyvä maine perustuu myös tyytyväisiin asiakkaisiin.  Olemme täyttäneet jo useiden Suomalaisen RIB veneilijän toiveet, ja olemme myös itse täysin ”myytyjä” XS-RIB veneiden suorituskykyyn ja laatuun. Siksi varoitus on paikalla, XS-RIB veneet saattavat aiheuttaa riippuvuuden.

Syksyllä 2013 teimme sopimuksen Englantilaisen Quba Sails Limited tuotevalikoiman maahantuonnista ja markkinoinnista. Quba Life on voimakkaasti kasvava tuotemerkki. Yhtiön historia on peräsin jo vuodesta 1896 jolloin he valmistivat purjeita. Tänä päivänä yhtiö valmistaa laajan valikoiman asusteita joista tunnetuimat ovat käytetyistä purjekankaista tehdyt kansitakit.

Vuonna 2014 hankimme toimitilat Itä Helsingistä, Herttoniemen rannan venestamasta jossa avasimme myymälän palvelemaan veneilijöitä, myymälän nimeksi annettiin STORM Marin, tällöin myös tukkumyynti ja vähittäismyynti eroteltiin omaksi toiminnaksi.

Vuonna 2015 teimme sopimuksen Musto tuotteiden kuluttajamyynnistä sekä B&B markkinoinnista, jo heti ensimmäisenä vuonna olimme Suomen suurin Musto tuotteiden myyjä.

Vuonna 2016 teimme päätöksen myymäläliiketilan sekä vähittäismyynnin myymisestä uudelle yrittäjälle jotta voisimme keskittyä tuotemerkkiemme markkinointiin ja jakeluverkoston kehittämiseen. Kuluttajia palvellaan edelleen www.pelastusliivi.fi sivujen kautta.

Vuonna 2017 MUSTO veneilyasusteiden Suomen myynti ja markkinointi siirtyy Six-Cap Oy,lle. MUSTO Show Room siirtyy Helsinkiin, Herttoniemen rantaan osoitteessa Laivalahdenkaari 38.

 

Musto Show Room Musto Show Room Musto Show Room Musto Show Room Musto Show Room Musto Show Room

Muokkaa tekstiä ja kuvaa klikkaamalla Muokkaa kohtaa.