XS-RIB veneet

Jos olet hakemassa RIB venettä jolla lähdetään liikkeelle silloin kuin muut nostavat veneet maihin….olet oikeilla sivuilla. 

XS-RIB veneet valmistetaan Englannissa, XS RIB veneet valmistetaan Barnet Marine Centre LTD,n tehtaalla etelä Englannissa, tehtaalla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten RIB veneiden valmistuksessa ja korjaustöiden parissa. Juuri korjaustyön kautta olemme saaneet valtavasti kokemusta myös kilpailijoiden tuotteista, nämä kokemukset ovat nyt käytössä omassa XS RIB veneiden valmistuksessa, kiteyttää Laurence Lock, Barnet Marine LTD omistaja ja perustaja.

XS-RIB on tehty sinulle jolla on jo ehkä aikaisempi kokemus RIB veneistä, mutta nyt haluat räätälöidyn veneen omiin tarpeisiisi tai astetta järeämmään kalustoon. XS-RIB veneet valmistetaan vain tilauksesta, siksi voit olla mukana suunnittelemassa juuri oman käyttöön sopiva malli.  

XS-RIB veneiden rungot ovat käsin laminoituja, pulpetit, penkit ja laatikostot ovat rungossa kiinteänä osana tukevoittamassa rakenteita, joten ruuvit eivät pyöri lattialla heti ensimmäisessä ajossa. Ponttoni materiaalina käytämme PU1880DTX Heavy Duty kangasta. Merivoimien vaatimus on 1670DTX, joten tämä ylitetään XS-RIB veneissä.

XS-RIB veneiden runkopituuksia on yhteensä 11 kpl, pienin on 4,60m ja suurin 9,9m. Veneet toimitetaan pääsääntöisesti avaimet käteen periaatteella, moottori ja elektroniikka tehtaalla asennettuna. Voimme tarjota veneet Mercury tai Yamaha perämoottoreilla sekä Mercury Diesel sisäperämoottoreilla hyvinkin kilpailukykykyisellä hinnalla, mutta ennen kaikkea laadukkaasti asennettuna ja oikeilla varusteilla ja potkureilla. Suosittelemme myös trailerin hankkimista samalla, koska suurin osa kotimaisista trailereista eivät sovellu XS-RIB:n jopa 28” asteen jyrkkiä V-pohjia varten.

Venelehdistä poimittuja lauseita XS-RIB veneistä

” XS-RIB yleinen kokonaisuus miellyttää varmasti Suomalaisia, sillä telakan RIB:t ovat enemmänkin ajamiseen kuin auringonottoon suunniteltuja, toisin kuin vaikkapa suuri osa Ranskalaisista ja Italialaisista veneistä” KIPPARI 9/2012 testi. Testaaja: Jaakko Pitkäjärvi, olen testaillut urani aikana yli 200 RIB venettä….

” RIB paketit tuntuvat edelleen olevan melko yksilöllisiä tapauksia, eikä veneen hankinta ole aivan yhtä helppoa kuin tuulilasi veneen tilaaminen messutarjouksena, tästä syystä RIB on syytä hankkia kotimaan tunnetuilta jälleenmyyjiltä, jos itsellään ei ole taitoa tai halua viritellä venettä parhaaseen terään” KIPPARI 9/2012

” Rahalla saa on vanha totuus, hinta ratkaisee laadun” Kuluttajalla vain on kovin vaikea erottaa laatua”
VENE 12/2011. Kirjoittaja Ari Inkinen, VENE lehden päätoimittaja. 16 sivun RIB Special numerossa.

Pyydä tarjous!