XS-RIB veneet

Jos olet hakemassa RIB venettä jolla lähdetään liikkeelle silloin kuin muut nostavat veneet maihin….olet oikeilla sivuilla. 
XS-RIB veneet valmistetaan Englannissa, XS RIB veneet valmistetaan Barnet Marine Centre LTD,n tehtaalla etelä Englannissa, tehtaalla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten RIB veneiden valmistuksessa ja korjaustöiden parissa. Juuri korjaustyön kautta olemme saaneet valtavasti kokemusta kilpailijoiden tuotteista, nämä kokemukset ovat nyt käytössä omassa XS RIB veneiden valmistuksessa, kiteyttää Laurence Lock, Barnet Marine LTD omistaja ja perustaja.

XS-RIB on tehty sinulle jolla on jo ehkä aikaisempi kokemus RIB veneistä, mutta nyt haluat siirtyä astetta järeämpään kalustoon. XS-RIB veneet valmistetaan vain tilauksesta, siksi voit olla mukana suunnittelemassa juuri oman käyttöön sopiva malli. Me emme suostu tarjoamaan venettä jossa laatua tinkimällä saadaan halvempi hinta, emme kuitenkaan väitä olevamme kallis, päinvastoin, halpa se vasta kallista onkin. Bo Warelius Six-Cap Oy,n toimitusjohtaja.  

XS-RIB veneiden rungot ovat käsin laminoituja, pulpetit, penkit laatikostot ovat rungossa kiinteänä osana, joten ruuvit eivät pyöri lattialla heti ensimmäisessä ajossa. Ponttoni materiaalinakäytämme PU1880DTX Heavy Duty kangasta. Merivoimien vaatimus on 1670DTX, joten tämä ylitetään XS-RIB veneissä. mutta jos sinulla on parempaa tietoa, kerro se meille, niin ehkä sekin onnistuu

XS-RIB veneiden runkopituuksia on yhteensä 11 kpl, pienin on 4,60m ja suurin 9,9m. Veneet toimitetaan pääsääntöisesti avaimet käteen periaatteella, moottori ja elektroniikka tehtaalla asennettuna. Voimme tarjota veneet kaikilla tunnetuilla moottori merkeillä, kilpailukykykyisellä hinnalla, mutta ennen kaikkea laadukkaasti asennettuna ja oikeilla varusteilla. Suosittelemme myös trailerin hankkimista samalla, koska suurin osa trailereista eivät sovellu XS-RIB:n jopa 28” asteen jyrkkiä V-pohjia varten.
Moottoriksi voidaan valita lähes kaikki markkinoilla olevat merkit,  myös Diesel vaihtoehdot,  sinä päätät. Kaikki asennustyöt tehdään tehtaalla Englannissa, kuten myös elektroniikka. Veneet toimitetaan yleensä omalla trailerilla, trailerit ovat RIB veneille suunniteltuja, ja sopivat syville v-pohjille. Trailerit ovat rekisteröitävissä Suomeen.

Venelehdistä poimittuja lauseita XS-RIB veneistä

” XS-RIB yleinen kokonaisuus miellyttää varmasti Suomalaisia, sillä telakan RIB:t ovat enemmänkin ajamiseen kuin auringonottoon suunniteltuja, toisin kuin vaikkapa suuri osa Ranskalaisista ja Italialaisista veneistä” KIPPARI 9/2012 testi. Testaaja: Jaakko Pitkäjärvi, olen testaillut urani aikana yli 200 RIB venettä….

” RIB paketit tuntuvat edelleen olevan melko yksilöllisiä tapauksia, eikä veneen hankinta ole aivan yhtä helppoa kuin tuulilasi veneen tilaaminen messutarjouksena, tästä syystä RIB on syytä hankkia kotimaan tunnetuilta jälleenmyyjiltä, jos itsellään ei ole taitoa tai halua viritellä venettä parhaaseen terään” KIPPARI 9/2012

” Rahalla saa on vanha totuus, hinta ratkaisee laadun” Kuluttajalla vain on kovin vaikea erottaa laatua” VENE 12/2011. Kirjoittaja Ari Inkinen, VENE lehden päätoimittaja. 16 sivun RIB Special numerossa.

Pyydä tarjous!