Stormforce pelastusliivit valmistetaan Englannissa, valmistaja on maailman suurin alallaan, yhtiö on osana 3IS Group yhtymää joka on alallaan suurin laivojen ja miehistöjen turvallisuustuotteiden toimittaja. Yli 35 vuoden kokemus takaa turvallisen tuotteen pitkäaikaiseen käyttöön.

Kun kyseessä on ihmisen henki vain paras on kyllin hyvä!

Kun olet valitsemassa itsellesi ja perheellesi pelastusliivit on syytä miettiä tinkiäkö turvallisuudesta, vai hankkiiko kerralla laadukkaat ja mukavasti istuvat liivit jotka tilanteen sattuessa varmasti myös toimivat.

Stormforce liivit valmistetaan normaalia kestävämmästä materiaalista, kellukkeita suojaavat vahvat Cordura® kankaasta valmistetut suojavaipat, tämä vain yksi esimerkki laadusta.

Stormforce liivimalleja on siksi useita, koska istuvuus on myös tärkeä osa toimivuutta, olemme olleet mukana kehittämässä liivimalleja jo yli 10 vuotta, asiakkailta saamia palautteita on otettu huomioon tuotteita kehittäessä. Kaikki Stormforce liivit ovat läpäisseet ISO12402 luokitukset, ja ovat luonnollisesti myös CE hyväksyttyjä.

Mikä noste riittää minulle? 170N-330N

Stormforce 300 Markkinoiden tehokkain liivi

Stormforce Offshore 300 Hydro on nosteeltaan markkinoiden tehokkain liivi, liivin 330 Newtonin noste riittää kääntämään kasvot ylöspäin myös pelastuspukujen käytön yhteydessä, tämä malli on kehitetty Suomalasien venealan lehtien testien perustella, testeissä on useasti todettu suuremman nosteen olevan välttämätön jotta liivin voima riittää kääntämään tajuttoman ihmisen kasvojen ylöspäin varsinkin kun käytetään suojaavia asusteita joihin jää suuri määrä ilmaa veteen pudottaessa. Tässä mallissa on myös 175cm ympärysmitalla oleva vyötäröremmi. 

Minkä liivin valitsen?

Normaaliin veneilyyn riittää hyvinkin 170 Newtonin noste joka noin kolme kertaa tehokkaampi kuin perinteiset kelluntaliivit. 170 Newtonin noste on suunniteltu 40-150kg painoisille käyttäjille, se kattaa suuriman osan veneilijöistä ja nämä liivit ovat myös suosituimmat, vaihtoehdot tässä kategoriassa lähinnä lisävarusteissa jotka selviää mallien tuoteselostuksissa.

Liivin tärkein tehtävä

Liivin tärkein tehtävä on kääntää tajuttoman ihmisen kasvot ylöspäin, siksi Stormforce liivit ovat luokitukseltaan pelastusliivejä.